საბაკალავრო პროგრამა - ინგლისური ფილოლოგია
- ესსე ინგლისურ ენაზე – 4 ECTS კრედიტი
- დარგობრივი ინგლისური (ტურიზმის ენა) – 4 ECTS კრედიტი
- დარგობრივი ინგლისური (ბიზნესის ენა) – 4 ECTS კრედიტი
- ინგლისური ენა 4 (B2.1) – 6 ECTS კრედიტი
- ინგლისური ენა 5 (B2.2 +FCE) – 6 ECTS კრედიტი
Faculty of Education Sciences
(Integrated BA and MA)
- ESP Teaching Methodology - 5 Credits
- Teacher’s Portfolio and reflection – 3 Credits
- Academic Writing - 5 Credits - 5 Credits
- Intercultural Education - 5 Credits
Faculty of Social Sciences, Business and Law
BA Optional courses:
Macroeconomics – 5 Credits
Microeconomics - 5 Credits
Project Management - 5 Credits
Entrepreneurship - 5 Credits
Basics of Management - 5 Credits
Time Management - 5 Credits
ESP English for Tourism - 5 Credits
ESP English for Law - 5 Credits
Viticulture and Oenology (MA)
N
|
Course code
|
learning course
|
prerequisite
|
Credit
|
1
|
AGS2VWVSM
|
ვენახის ნიადაგის მართვა
Soil management in vineyard
|
No
|
4
|
2
|
AGS2VWA
|
ამპელოგრაფია
Ampelograpgy
|
No
|
5
|
3
|
AGS2VWNTV
|
თანამედროვე ტენდენციები მევენახეობაში
Modern trends in viticulture
|
No
|
5
|
4
|
AGS2VWNTW
|
თანამედროვე ტენდენციები მეღვინეობაში
Modern trends in winemaking
|
No
|
5
|
5
|
AGS2VWTSW
|
სპეციალური ღვინოების ტექნოლოგია
Technologies of special wines
|
No
|
5
|
6
|
AGS2VWWVW
|
მსოფლიო მევენახეობა- მეღვინეობა
World viticulture - winemaking
|
No
|
5
|
7
|
AGS2VWBSAGW
|
ყურძნისა და ღვინის სენსორული ანალიზი
Sensory analysis of grapes and wine
|
No
|
4
|
8
|
AGS2VWECH
|
ენოქიმია
Enochemistry
|
No
|
5
|
9
|
AGS2VWTQTGW
|
ქართული ტრადიციული ღვინოების ტექნოლოგია და ქვევრი
Technology of traditional Georgian wines and qvevri
|
No
|
4
|
10
|
AGS2VWRMRDW
|
კვლევის მეთოდები და კვლევის დიზაინი მეღვინეობაში
Research methods and research design in winemaking
|
No
|
5
|
11
|
AGS2 NTWM
|
ახალი ტენდენციები ღვინის მიკრობიოლოგიაში
New trends in wine microbiology
|
No
|
5
|
12
|
AGS2VWPV
|
პრაქტიკა მევენახეობაში
Practice in Viticulture
|
No
|
5
|
13
|
AGS2VWPW
|
პრაქტიკა მეღვინეობაში
Practice in winemaking
|
No
|
5
|
14
|
AGS2VWCHA
|
სოფლის მეურნეობის ქიმიზაცია
Chemization of agriculture
|
No
|
5
|
15
|
AGS2VWTSW
|
Technology of Sparkling Winemaking შუშხუნა ღვინის წარმოების ტექნოლოგია
|
No
|
5
|
16
|
AGS2VWTHADGO
|
ყურძნისეული წარმოშობის მაღალალკოჰოლური სასმელების ტექნოლოგია
Technology of high-alcohol drinks of grape origin
|
No
|
5
|
17
|
AGS2VWTEWF
|
Winery machinery and equipment
ღვინის საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობები
|
No
|
5
|
Agronomy (BA)
N
|
Course code
|
learning course
|
prerequisite
|
Credit
|
1
|
AGS1AAWBSS
|
Agriculture with the Basics of Soil studies
მიწათმოქმედება ნიადაგმცოდნეობის საფუძვლებით
|
|
4
|
2
|
AGS1AACH
|
აგროქიმია
Agrochemistry
|
|
5
|
3
|
AGS1APG
|
Plant Science მემცენარეობა
|
|
4
|
4
|
AGS1ASF
|
Fertilization systems განოყიერების სისტემები
|
|
4
|
5
|
AGS1ALP
|
Practical work
(for agronomists) სასწავლო პრაქტიკა (აგრონომებისთვის)
|
|
5
|
6
|
AGS1AATV
|
მევენახეობის
აგროტექნოლოგია
Agrotechnology in viticulture
|
|
5
|
7
|
AGS1A
|
ამპელოგრაფია
Ampelography
|
|
5
|
Food Technology (BA)
N
|
Course code
|
learning course
|
prerequisite
|
Credit
|
1
|
AGS1FTWTIP
|
ღვინის ტექნოლოგია I ნაწილი
Wine technology part I
|
|
5
|
2
|
AGS1FTWTIIP
|
ღვინის ტექნოლოგია II
Wine technology part II
|
AGS1FTWTIP ღვინის ტექნოლოგია I ნაწილი
|
5
|
3
|
AGS1FTBT
|
ბრენდის ტექნოლოგია
Technology of brand
|
|
5
|
4
|
AGS1FTTDWI
|
Winery machinery and equipment ღვინის საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილებები
|
|
3
|
5
|
AGS1FTBWT
|
Basics of Wine Tasting ღვინის დეგუსტაციის საფუძვლები
|
|
4
|
6
|
AGS1FTTPLV-S
|
Production technology of liquor and spirits ლიქიორ-არყის წარმოების ტექნოლოგია
|
|
5
|