ფაკულტეტს საკუთარი პავილიონი ერეკლე მეორეს სასახლის მიმდებარე ტერიტორიაზე ჰქონდა მოწყობილი.
პავილიონში წარმოდგენილი იყო თესაუს ღვინის მარანში სტუდენტების მიერ დამზადებული ღვინოების ასორტიმენტი. აგრეთვე, მაღალალკოჰოლური სასმელი ჭაჭა და ყურძნის ნატურალური წვენი.
პავლიონში აგრეთვე წარმოდგენილი იყო Shakriani Estate - ის ღვინოები, რომელიც წარმოებულია სასურსათო ტექნოლოგიის საბაკალავრო პროგრამის სტუდენტის, ნიკოლოზ ცხოვრებაძის მიერ.
ფაკულტეტმა უალკოჰოლო პროდუქტები - ქართული ხორბლისაგან გამომცხვარი პური, კარაქის ასორტი, შინდისა და ყურძნის მწნილი და ეთერზეთებიც წარადგინა, რომელიც პროფესორ ლალი ელანიძის ხელმძღვანელობით, სტუდენტებმა - ნანა გიორგელაშვილმა, დიანა თურქოშვილმა და კურსდამთავრებულებმა, გოჩა პეტრიაშვილმა და მანანა დემურაშვილმა დაამზადეს.