ტრენინგი თესაუ-ს სტუდენტებისათვის ნუშის მოვლა-მოყვანასთან დაკავშირებით

USAID-ის სოფლის მეურნეობის პროგრამის და შპს „უდაბნოს“ ინიციატივით იწყებ საქართველოს ნუშის სექტორის სასწავლო პროგრამა, რომელიც მოიცავს ნუშის მოვლა-მოყვანის სრულ ციკლს.

სტუდენტებს ეძლევათ შესაძლებლობა დაესწრონ საერთაშორისო და ადგილობრივი ექსპერტების მიერ ჩატარებულ თეორიულ და პრაქტიკულს წავლებას და გაეცნონ ნუშის წარმოება-გადამუშავების თანამედროვე ტექნოლოგიებს.

სტუდენტებს პროექტის ფარგლებში ჩაუტარდებათ თეორიული და პრაქტიკული მეცადინეობები შპს უდაბნოს ნუშის პლანტაციების ტერიტორიაზე.

აპლიკაციების გაგზავნა შეგიძლიათ მიმდინარე წლის 7 მარტის ჩათვლით შემდეგ ელექტრონულ მისამართებზე: mtevdoradze@apgeorgia.org manana.kevlishvili@tesau.edu.ge

ტრენნგების აღწერა, ვადები და განაცხადის მიღების ფორმა იხ. ბმულზე: Students-TrainingApplicationForm_-FINAL