ექიმმა, გასტროენტეროლოგმა, ჰეპატოლოგმა და ინფექციონისტმა შოთა რაინაულმა სტუდენტებთან თემაზე " "ადამიანის ადგილი კვების პროდუქტების ტექნოლოგიის ასპექტში".
შოთა რაინაულმა დამსწრე სტუდენტებსა და აკადემიურ პერსონალს გაუზიარა პროფესიული ცოდნა იმ პროცესების შესახებ, რომლებიც განსაზღვრავს საკვები ნივთიერებების გავლენას ადამიანის ჯანმრთელობაზე, ფერმენტულ და მიკრობიოლოგიურ პროცესებზე.
ლექცია ჩატარდა ინტერაქტიულ ფორმატში, სტუდენტებს ჰქონდათ შესაძლებლობა დაესვათ მათთვის საინტერესო კითხვები და მიეღოთ რეკომენდაციები სპეციალისტისგან.





