თესაუ-ს სტუდენტები Erasmus student network Tbilisi Erasmus+ პროგრამის ფარგლებში, ბაკურიანში იმყოფებოდნენ

იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სტუდენტები, Erasmus student network Tbilisi Erasmus+       ეროვნულ ოფისთან თანამშრომლობით, ESN-ის აკადემიის ფარგლებში,  2-3 აპრილს ბაკურიანში იმყოფებოდნენ.

პროექტი, რომელშიც საქართველოს სხვადასხვა უმაღლესი სასწავლებლების წარმომადგენლები მონაწილეობდნენ, პრეზენტაციების და  ტრენინგების ორდღიან კურსს მოიცავდა. სტუდენტებმა მიიღეს ინფორმაცია Erasmus+ ის გაცვლითი პროგრამების, მათი მოძიების გზების და აღნიშნულ პროექტებში მონაწილეობის პროცედურების შესახებ.

პროექტი, ასევე, ითვალისწინებდა ტრენინგ-დისკუსიებს  კულტურული მრავალფეროვნების და     საერთაშორისო კონტაქტების მნიშვნელობის შესახებ.

2024 მარტი