თესაუ-ს აგრარულ მეცნიერებათა ფაკულტეტის მე-4 კურსის სტუდენტმა იური მიქელაშვილმა, უნივერსიტეტის პროფესორ-მასწავლებლებთან ერთად, ახალი ტექნოლოგიების გამოყენებით, ღვინო „იუმი“ დაამზადა.
საჯარო პრეზენტაცია, „მარანი, ტექნოლოგია, ღვინო,“ 27 სექტემბერს, „მეცნიერებისა და ინოვაციების ფესტივალი 2018“-ის ფარგლებში გაიმართა. სტუდენტმა დამსწრე საზოგადოებას ის ეტაპები გააცნო, რომელსაც ღვინო საწყისიდან საბოლოო შედეგამდე გადის.
დეგუსტაციის შემდეგ, პროფესორ-მასწავლებლებმა იური მიქელაშვილის მიერ წარმოებული ღვინო დადებითად შეაფასეს და პროფესიული რჩევები მისცეს.