იაკობ გოგებაშვილის სახელობის
თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი
IAKOB GOGEBASHVILI TELAVI
STATE UNIVERSITY
ვირტუალური მრგვალი მაგიდა: ხელოვნური ინტელექტი, როგორც ტრანსფორმაციული ძალა აკადემიური კვლევისთვის

გენერაციული ხელოვნური ინტელექტი გარდაქმნის აკადემიურ კვლევას, თუმცა არსებობს ფართო შეშფოთება კრიტიკული აზროვნების უნარების დაკარგვის, ინტელექტუალური საკუთრების (IP) უფლებების პატივისცემისა და ხელოვნური ინტელექტის პროვაიდერების მიმართ, უნდობლობის გამო.

ნებისმიერმა, ვინც კვლევაშია ჩართული უნდა განიხილოს განიხილოს ხელოვნური ინტელექტის როლი და ხელოვნური ინტელექტის სარგებელი რისკებისაგან თავის დაცვის დროს.

შეუერთდით ოქფორდის უნივესიტეტის პრესას და მოწვეულ გამომსვლელებს ცოცხალი ვირტუალური მრგვალი მაგიდისთვის, სადაც განიხილავენ:

 როგორ გამოიყენება და განიხილება ხელოვნური ინტელექტი აკადემიურ საზოგადოებაში ამჟამად

 როგორ მოვაგვაროთ მკვლევართა შეშფოთებას ხელოვნური ინტელექტის გავლენის შესახებ ისეთ სფეროებზე, როგორიცაა კრიტიკული აზროვნება, IP დაცვა და პლაგიატი

 როგორ შეუძლია ოქსფორდის უნივერსიტეტის პრესას წვლილი შეიტანოს ახალი გაიდლაინებისა და მუშაობის გზების შემუშავებაში, რომლებიც სარგებელს მოუტანს კვლევის პროცესს ხელოვნური ინტელექტის დროში.

ხუთშაბათი 20 ივნისი, 5pm GMT/6pm BST/1pm EDT/10am PDT იქნება პირდაპირი კითხვა-პასუხის სესია.

შეხვედრა ჩაიწერება და ყველა დარეგისტრირებულს ეცნობება, როგორც კი ჩანაწერი ხელმისაწვდომი იქნება სანახავად.

 
მნახველთა რაოდენობა: 269
 
 
 
 
    2024 ივნისი
    mysqli_query errorIncorrect DATETIME value: '2024-6-31'