სსიპ იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტის აგრარულ მეცნიერებათა ფაკულტეტზე 2023 წლის 13 ივლისს 12 სთ.ზე (I კორპუსი, აუდიტორა N 311) შედგება სამაგისტრო საგანმანათლებო პროგრამა ,,მევენახეობა და მეღვინეობა“ მაგისტრანტთა სამაგისტრო ნაშრომების საჯარო დაცვა.
სამაგისტრო ნაშრომების დაცვის კომისია: 1. ლევან შავაძე - კომისიის თავმჯდომარე 2. მზია ღაღოლიშვილი - წევრი 3. მანანა კევლიშვილი -წევრი
სააპელაციო კომისია: 1. ირა შილდელაშვილი - კომისიის თავმჯდომარე 2. გაგა ბუიშვილი - წევრი 3. მედეა ორმოცაძე - წევრი
მაგისტრანტები: 1. მარიამი ბოჭორიშვილი თემა: ,,მევენახეობა-მეღვინეობის მიკროზონების მონიტორინგი გურჯაანში“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. ლევან შავაძე
2. მარინა დევდარიძე თემა: ,,იმერული ყურძნის ჯიშებისგან სხვადასხვა მეთოდით დამზადებული ღვინოების თვისებების კვლევა" ხელმძღვანელები: ასოც. პროფ. ნინო ვეფხიშვილი, ასოც. პროფ. ირა შილდელაშვილი
3. ნინო ზირაქაშვილი თემა: ,,ქართული pet-nat-ის დამზადება და მისი თვისებების კვლევა“ ხელმძღვანელი: ნინო ვეფხიშვილი
4. ნინო იორდანიშვილი თემა: ,,კახეთის რეგიონის რესურსების გამოყენება სპეციალური ღვინოების დასამზადებლად“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. მედეა ორმოცაძე
5. სოფიო მაისურაძე თემა: ,,ტემპერატურისა და სპირტიანობის გავლენა ღვინის სტაბილურობაზე“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. ლელა წიკლაური 6. მარიამი მირზიკაშვილი თემა: ,,ცივი მაცერაციის გავლენა წითელი ღვინის ფენოლური ნაერთების შედგენილობაზე“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. თეა ხოსიტაშვილი
7. ქეთევანი სუხიტაშვილი თემა: ,,უსახელოურისგან კახური წესით დამზადებული ღვინოების კვლევა“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. ნინო ვეფხიშვილი
8. ირინე ჭაბაშვილი თემა: ,,დავარგების მეთოდების გავლენა ღვინის ხარისხზე“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. ნინო ვეფხიშვილი
9. ნიკა ჭიკაძე თემა: ,,ბუნებრივად ნახევრადტკბილი ღვინო ხვანჭკარას ოპტიმალური ტექნოლოგიური პარამეტრების შემუშავება“ ხელმძღვანელი: ასოც. პროფ. გაგა ბუიშვილი