განათლების ონლაინ- გამოფენა საფრანგეთში სწავლის მსურველთათვის

3 აპრილს, 11:00-დან 18:00 საათამდე (თბილისის დროით), გაიმართება განათლების ონლაინ- გამოფენა, რომელიც საფრანგეთში სწავლას მიეძღვნება.

ღონისძიებაში  35-მდე ფრანგული უმაღლესი საგანმანათლებლო დაწესებულება მიიღებს მონაწილეობას, მათ შორის, ისეთი პრესტიჟული სასწავლებლები, როგორიცაა : Ecole Polytechnique, Université Paris Saclay, Université Lyon1, Université Lyon 2, Université Rennes 1, Université Bourgogne Franche-Comté, უმაღლესი საინჟინრო სკოლები, კულინარიის სკოლა INSTITUT PAUL BOCUSE, ფრანგული ენის სასწავლო ცენტრები და სხვა.

გამოფენაში მონაწილეობა უფასოა. სტუდენტებს საშუალება ექნებათ, დაათვალიერონ ფრანგული დაწესებულებების ვირტუალური სტენდები და დანიშნონ 10 წუთიანი შეხვედრა მათ წარმომადგენლებთან.

განათლების ონლაინ- გამოფენაზე მიიღებთ  დეტალურ ინფორმაციის ჩარიცხვის პროცედურებზე, დაფინანსების შესაძლებლობებზე და ა.შ.

პარალელურად, Campus France Georgia და უნივერსიტეტები წარმოგიდგენენ ვებინარს საფრანგეთში სწავლის შესახებ.

ღონისძიების რეგისტრაციის ბმული: https://salon-virtuel.institutfrancais.ge/ka/