ვებინარები პროექტის 3-E Partnership ფარგლებში

ERUSMUS+ პროექტის 3-E Partnership ფარგლებში, ტარდება ვებინარები, რომლებიც აეთმობა ენერგოეფექტურობის სხვადასხვა ასპექტს. ვებინარებს ჩაატარებენ პროექტის პარტნიორი უნივერსიტეტების ექსპერტები ევროკავშირის წევრი ქვეყნებიდანკერძოდ,  KU Leuven, Politecnico di Milano, UDC   შეხვედრის სამუშაო ენა არის ინგლისური. თითოეული მათგანის ხანგრძლივობა არ აღემატება საათნახევარს.

10 ივნისი, 11:00 თბილისის დროით (09:00 CET)

Decarbonization scenarios in Europe: Methods and Tools for the Energy transition

Prof. Maurizio Delfanti (Department of Energy, Politecnico di Milano)

12 ივნისი  12:00 საათი თბილისის დროით (10:00 CET)

Future Energy solutions: case studies in LVDC and LEV
Delivered by KU Leuven

17 ივნისი 11:00 თბილისის დროით (09:00 CET)

Title: Power Technologies for the Net-Zero Target
Prof. Filippo Bovera, Department of Energy, Politecnico di Milano

21 ივნისი13:00 თბილისის დროით (11:00 CET)
Energy roadmap in Galicia (NorthWest of Spain)
Speaker: Juan Ignacio Rodríguez Fernández-Arroyo (Technical Director of the Energy Department, INEGA – Instituto  Enerxético de Galicia, Galician Energy Instituto)

24 ივნისი 11:00 თბილისის დროით (09:00 CET)
Energy Efficiency of Buildings: Policies, Strategies and Challenges in Renovations
Delivered by KU Leuven

ვებინარებზე დასწრების მსურველებს ვთხოვთ, რომ დარეგისტრირდნენ ამ ბმულის  მეშვეობით.შესაძლებელია როგორც ერთი, ასევე - რამდნეიმე ვებინარის მონიშვნა.