დაინტერესებული პირების საყურადღებოდ!
იაკობ გოგებაშვილის სახელობის თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი აცხადებს გარე და შიდა მობილობას 2024-2025 სასწავლო წლის შემოდგომის სემესტრისათვის.
გარე მობილობის წესით გადმომსვლელმა პირებმა რეგისტრაცია უნდა გაიარონ პორტალზე: students.emis.ge. პორტალზე რეგისტრაცია შესაძლებელია 2024 წლის 21 აგვისტოდან -9 სექტემბრის 18:00 საათამდე.
შიდა მობილობის მსურველი პირებისათვის,. ზემოთ აღნიშულ პორტალზე რეგისტრაცია, საჭირო არ არის.
მობილობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისათვის შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სასწავლო პროცესის მართვის სამსახურს, შემდეგ ნომერზე: 599 747775 შემოდგომის სემესტრში გარე და შიდა მობილობის წესით გადმომსვლელ პირთათვის რეგისტრაციის ვადების გრაფიკები, ასევე ინფორმაცია წარსადგენი დოკუმენტების შესახებ, იხილეთ ბმულზე: