თესაუში იწყება პროფესორ-მასწავლებელთა გადამზადება/სწავლების ინოვაციურ მეთოდებში

თესაუ-ში მიმდინარეობს Erasmus+  -ის საგრანტო პროექტის CBHE Programme-ის საგრანტო პროექტის-  ,,PRINTeL’’-585760-EPP-1-2017-1-AM-EPPKA2-CBHE-JP-„ცვლილება საკლასო ოთახში: ინოვაციური სწავლებისა და სწავლის ხელშეწყობა აღმოსავლეთ პარტნიორობის ქვეყნებში სტუდენტის სწავლის გამოცდილების გაღრმავების მიზნით“-პროექტის ფარგლებში, იწყება უნივერსიტეტის პროფესორ-მასწავლებელთა  გადამზადება/სწავლების ინოვაციურ მეთოდებში. პროექტის ფარგლებში, ევროპის წამყვან უნივერსიტეტებში დატრენინგებული ტრენერები: შალვა ჭკადუა, ანა გიგაური, ია ჯიმშიტაშვილი, თამარ მიქელაძე, ნინო ძამუკაშვილი ჩაატარებენ ტრენინგებს თესაუს პროფესორ-მასწავლებისთვის 2020 წლის მარტში. ტრენინგები ჩატარდება შემდეგი განრიგის მიხედვით:

1. თამარ მიქელაძე: „Blended/Hybrid learning -შერეული/ ჰიბრიდული სწავლა“

11-12მარტი, დასაწყისი - 10-12 სთ.

1. ია ჯიმშიტაშვილი: „Active learning in the Flipped Classroom- აქტიური სწავლება შებრუნებულ საკლასო ოთახში“.

13-16 მარტი, დასაწყისი - 15:00 სთ.

1. ნინო ძამუკაშვილი: „Active Learning: Technology Enhanced Collaborative Learning - აქტიური სწავლა: ტექნოლოგიებით გაძლიერებული კოლაბორაციული სწავლა“.

19-20 მარტი, დასაწყისი - 15 სთ.

1. შალვა ჭკადუა და ანა გიგაური: Videos-a learning tool for teachers and students- ვიდეო, როგორცსწავლების  ინსტრუმენტი მასწავლებლისა და სტუდენტისთვის.

26-27 მარტი, დასაწყისი- 15:00 სთ.

ტრენინგის მონაწილეებს ხელთ უნდა ჰქონდეთ სმარტფონი ან პლანშეტი.

ტრენინგის მონაწილეებს გადაეცემათ საერთაშორისო სერთიფიკატი.

მსურველებმა რეგისტრაციის გასავლელად მიაკითხონ საერთაშორისო ურთიერთობების სამსახურს.

ტრენინგები ჩატარდება: კომპიუტერული ცენტრში ( III სართული, I კორპუსი).