VI ერთობლივი სტუდენტური კონფერენცია -,, კავკასია გზაჯვარედინზე: რეგიონული სტაბილურობის გამოწვევები”
   შავი ზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტი, თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტთან თანამშრომლობით, ორგანიზებას უწევს ყოველწლიურ ერთობლივ
 სტუდენტურ კონფერენციას  -,,კავკასია გზაჯვარედინზე: რეგიონული სტაბილურობის გამოწვევები".

კონფერენცია მოიცავს ხუთ სესიას: ეკონომიკა, საერთაშორისო ურთიერთობები, საჯაროადმინისტრირება და პოლიტიკის მეცნიერება,  ჟურნალისტიკა  და ინტერდისციპლინური სესია.

კონფერენციაში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ ბაკალავრიატის მესამე და მეოთხეკურსის სტუდენტებსა და მაგისტრანტებს; აბსტრაქტების მიღების ბოლო ვადაა 2018წლის 11 მარტი.

VI ერთობლივი სტუდენტური კონფერენცია ,,კავკასია გზაჯვარედინზე: რეგიონული  სტაბილურობის გამოწვევები” გაიმართება  2018 წლის 5 მაისს ქ. თბილისში, შავიზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტში.

დეტალები კონფერენციის შესახებ იხილეთ ბმულზე: