იაკობ გოგებაშვილის სახელობის
თელავის სახელმწიფო უნივერსიტეტი
IAKOB GOGEBASHVILI TELAVI
STATE UNIVERSITY
დასაქმების ფესტივალი- „ჩვენ გეძებთ შენ“

Studentjob.ge -ისა და HR hub-ის ინიციატივით და ორგანიზებით, რეგიონული დასაქმების ფესტივალი „ჩვენ გეძებთ შენ“ იწყება. პროექტი საქართველოს უნივერსიტეტის და ფერმერთა ასოციაციის მხარდაჭერით ხორციელდება . პირველი რეგიონი, სადაც აღნიშნული ღონისძიება ჩატარდება, არის კახეთი.

თელავი ჯობს/Telove Jobs – 7 ივლისს, 16:00 სთ-დან, თელავში, თელავის მუნიციპალიტეტის მერიასა და ,,კრედო ბანკთან“  პარტნიორობით ჩატარდება. ღონისძიება მიზნად ისახავს დამსაქმებლებისა და სამსახურის მაძიებლების შეხვედრას არაფორმალურ გარემოში.

ნადიკვრის პარკშიღია ცის ქვეშწარმოდგენილი იქნებიან კომპანიები, სხვადასხვა ვაკანსიით/სტაჟირებითგარდა ამისამოეწყობა წარმატების კუთხერომლის წარმდგენია ჟურნალი Entrepreneur Georgiaთქვენ მოისმენთ წარმატებული ადამიანების გამოსვლებს კარიერულ ზრდაზემოტივაციაზეწარმატებასა და სხვა მნიშვნელოვან თემებზედამსწრე აუდიტორიას საშუალება ექნება, კითხვები დაუსვას მისთვის საინტერესო სპიკერს და მიიღოს რჩევები.
   აღსანიშნავია ისიცრომ საქართველოს უნივერსიტეტსრომლის კურსდამთავრებულთა 93% დასაქმებულიაწარმატების კუთხეში ეყოლება start up factory -ის წარმომადგენელიის ისაუბრებს სტარტაპების შექმნისა და განვითარების პროცესებზე.

,,თელავი ჯობსის” ფარგლებში გაიმართება ადგილობრივი სტარტაპების გამოფენა-გაყიდვა.

ღონისძიება გაგრძელდება 20:00 სთ-მდე  და დასრულდება კონცერტით.

დასაქმების ფესტივალში მონაწილეობის მიღებადასაქმების მსურველ ნებისმიერ ახალგაზრდას შეუძლიაყველავინც გადაწყვეტს ,,თელავი ჯობსზე” დასწრებასთან უნდა იქონიოს რამდენიმე რეზიუმერომელსაც დამსაქმებელს წარუდგენს.

პროექტის მედია მხარდამჭერები არიანჟურნალი Entrepreneur Georgiaრადიო იმედი და www.hrhub.ge.

მნახველთა რაოდენობა: 4626

2024 აპრილი